MUŞ / BULANIK - Bedevi Baran Ortaokulu

...
BEDEVİ BARAN ORTAOKULU MUŞ/BULANIK
Vizyon
Okulumuzun temel eğitim politikası; öğrenci merkezli, aile ve toplumun taleplerine cevap veren bir eğitim kurumudur. Öğrencilerimizin matematik problemlerini çözmelerinin dışında karşılaştıkları sorunların çözümünde matematiği kullandıkları,okuduklarını anlayan ,yorumlayan,sebep ve sonuç ilişkisi kuran bireyler yetiştirmektir. Okulumuzda öğrenmenin bilgi depolamak değil, öğrendikleri bilgilerden yeni bilgiler üretmeye odaklanan ve öğrenilenlerin sınıf duvarlarını aşarak gerçek hayatın sorunlarını tartışarak çözüm üreten,okuyan araştıran bireylerdir.
Misyon
•Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, •Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, •Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, •Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek,
Öğretim Şekli :İKİLİ
KALORİFER
ADSL (1 Mbit)
0 - OKULUMUZA AİT LOJMAN BULUNMAMAKTADIR.
İLÇE VE İLE ULAŞIMI SN DERECE KOLAYDIR.
Yerleşim Yeri
BEDEVİ BARAN ORTAOKULU MUŞ İLİ´NİN BULANIK İLÇESİNE BAĞLI RÜSTEMGEDİK BELDESİNDE BULUNMAKTADIR.
İL: 118 KM İLÇE: 8 KM