OKULUMUZUN OKUL TEMSİLCİSİNİN BELİRLENMESİ İÇİN SEÇİM YAPILDI.

21.10.2019 733

Okulumuzun okul temsilcisinin belirlenmesi için seçim yapıldı. Her sınıfın kendi temsilcisini belirlediği ön seçimin ardından okul temsilciliği için sekiz öğrenci kıyasıya yarışa girdi. Aday öğrenciler bir hafta boyunca sınıfları ziyaret ederek öğrencilere konuşmalar yaptı. Okulun birçok eksikliklerini dile getiren adaylar, bu eksiklikleri tamamlamak için çalışacaklarını belirttiler.

Propaganda sürecinin tamamlanmasının ardından da okulumuzda seçim başladı. Tüm okulun katılımının sağlandığı seçimlerde güzel anlar kaydedildi. Öğrenciler sınıflarında kurulan sandıklarda oylarını kullandılar. Okulumuzdaki bütün öğrencilerin katıldığı seçimin tamamlanmasının ardından sayım yapıldı. Öğretmenlerin de eşlik ettiği sayımın sonunda kullanılan oyların 114'ünü alan 8-A sınıfı öğrencisi Emine GÖK okul temsilcisi oldu. Demokratik olarak yapılan seçimlerin ardından Emine Gök'ün yarışı kazandığını söyleyen Okul Müdürümüz Emre KARAPINAR, "Öğrenciler kullandıkları oylarla kendilerini temsil edecek kişileri belirlediler. Demokrasi kültürünü geliştirmek ve oy kullanma bilincini arttırmak için yapılan seçimlerde 8-A sınıfı öğrencisi Emine GÖK 2019/2020 eğitim öğretim yılı okul temsilcisi seçildi. Yeni okul temsilcimize hayırlı uğurlu olsun diyerek seçime katılıp kazanamayan adaylarımızı da medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyoruz." dedi.

Okul Temsilcisi seçilen Emine GÖK; Okulun birçok eksiklerinin olduğunu, dayanışma içerisinde olacağını ve bu eksiklerini en iyi şekilde tamamlanması için sürekli bir çaba içerisine olacağını ayrıca tüm arkadaşlarımın dertlerini ve sorunlarını çözme noktasında tüm gücüyle çalışacağını belirtti.

Okul Temsilcimiz Emine GÖK 'e başarılar ve iyi çalışmalar diliyoruz.

21-10-201921-10-201921-10-201921-10-201921-10-201921-10-201921-10-201921-10-2019

Adres:
RÜSTEMGEDİK BELDESİ ZAFER MAH. BEDEVİ BARAN CAD. RUSTEMGEDIK BEDEVI BARAN ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 64 BULANIK / MUŞ